top of page

Mitt namn är Camilla Rydberg och jag är bosatt i Skövde.

Jag har genomgått en 3-årig frisörutbildning och är sedan 1997 utbildad frisör. Jag har flera års yrkeserfarenhet samt yrkesbevis i form av Gesällbrev.


Min stora passion för djur och miljö ledde mig även in på tre års studier på Sveriges Lantbruksuniversitet och en Biologi-examen 2010.


Jag har också bland annat arbetat inom omsorgen som personlig assistent. Ett givande jobb som kändes viktigt då man underlättar någons vardag. Under min tid inom omsorgen insåg jag vikten av att kunna erbjuda hårvård i hemmet då det för många kan underlätta att få tjänsten utförd hemma och slippa uppsöka en salong!


Därför startade jag 1 januari 2015 min verksamhet med Skaraborg som arbetsområde! Jag är registrerad frisörföretagare godkänd för F-skatt och erbjuder mina frisörtjänster i Ditt hem! Jag vill ge Dig möjlighet att få tjänsten levererad till Dig istället för att Du själv ska behöva åka iväg. Spara Din värdefulla tid och unna Dig lyxen att bli fin i Din trygga hemmiljö!


De två målgrupper jag främst vänder mig till är;

- Dig som bor på äldre-, grupp-, senior-, eller trygghetsboende

- Dig som blivande brud/ student som önskar festuppsättning


För mig är det en självklarhet att i arbetet tänka både på Din hemmiljö, min arbetsmiljö och inte minst vår gemensamma miljö! Jag har därför valt bort behandlingar som kräver starka kemikalier och vill istället erbjuda Dig de som endast innefattar skonsamma miljö- och allergianpassade produkter som inte testats på djur! Produkterna i de varumärken jag arbetar med är parabenfria, har inga artificiellt tillsatta doftämnen, färgämnen eller utfyllnadsmedel och är biologiskt skonsamma vid nedbrytning.


Vi ses hos Dig!

bottom of page